De producten van

Klein Geluk ontbijt en lunch

Banketbakkerij, Restauranthouder, Heemskerk
Janneke Kiekens
Janneke Kiekens heeft Klein Geluk ontbijt en lunch opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Heemskerk, in Noord-Holland.

Het project

Wij zijn Klein Geluk een ontbijt- en lunchcafe in Heemskerk. In 2019 hebben wij onze deuren geopend van onze horeca. Maar wij zijn niet zomaar een horeca! Al onze producten zijn namelijk huisgemaakt en volledig vegan (o.a. zuivelvrij, eivrij, celatinevrij) en glutenvrij. Daarnaast werken wij zo mij mogelijk met geraffineerde suikers en andere toevoegingen.

Glutenvrij en lactosevrij eten is meer dan alleen een trend, het is een noodzakelijke behoefte voor sommige mensen.
Het besef, dat het niet vanzelfsprekend is dat je alles kunt eten of drinken
wat je zou willen, kwam bij mij binnen. Het gaf mij het gevoel niet de vrijheid te hebben om optimaal te kunnen genieten.
Spontaan even buiten de deur lunchen of snel een ontbijtje ‘on the go”is er niet bij. Ik heb zelf geen voedselallergie of -intollerantie, en hoef dus niet na te denken waar of wat ik eet en drink.
Deze gedachten bracht ons op het idee om wel die plek te creeren die bereikbaar is buiten de grote stad en waar je onbezorgd kunt eten en drinken.
Al snel bleek er een enorme behoefte in deze regio en besefte we dat we heel veel mensen dat kleine momentje van geluk konden geven, wat we zo graag willen.
Naast ontbijt en lunch maken wij ook al onze taartjes zelf. Op dit moment groeit de vraag naar onze taartjes enorm en hebben we in december 2020 dan ook besloten ook de mensen verder in Nederland een Klein Geluksmomentje te bezorgen. En sinds maart dit jaar leveren we ook aan enkele horeca.

We hopen dit jaar nog een aparte locatie te openen voor onze Bakery en daar ons assortiment verder uit te breiden met brood en nog luxere taartjes die vrij zijn van nog meer allergenen.

Natuurlijk zijn onze taartjes lekker voor iedereen en weten ook de mensen zonder voedselallergie of -intollerantie ons goed te vinden.

Wij zijn niet alleen uniek hier in de regio, maar ver daarbuiten. Wij zijn dan ook van mening dat we het aanbod van Boeren en Buren enorm kunnen versterken met onze producten.

Adres
Maerten van Heemskerckstraat 25A
1961 EB Heemskerk
2019
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Klein Geluk ontbijt en lunch

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Glutenvrij en veganistisch

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Wij gebruiken glutenvrije melen als b.v. amandelmeel en kokosmeel. Onze ingredienten zijn zoveel als mogelijk ook biologisch.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.