De producten van

Chocolaterie Pâris

Chocolatier, IJsmaker, Ennery
Jérôme Rouxel
Jérôme Rouxel heeft Chocolaterie Pâris opgestart in 2009. Het bedrijf is gevestigd te Ennery, in Ile-de-France.

Het project

fabrication de chocolats, truffes, glaces, sorbets et confitures.
Nous sommes artisan chocolatier travaillant de façons traditionnelle sans utilisation d'huile de palme, arômes artificiel, colorant ou conservateur.
Nos chocolats sont produit à la main dans notre laboratoire d'Ennery.
Notre laboratoire a été conçu de façon éco-responsable et nous utilisons des véhicules électriques pour les livraisons.
Nous nous assurons de la provenance certifiée de nos ingrédients et pour les glaces ,sorbets et confitures nous utilisons au maximum dans la mesure du possible des fruits locaux.

Adres
45-3 rue ampère
95300 Ennery
2009
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Chocolaterie Pâris

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Cacao, beurre de cacao

Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer

Ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Sucre

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een leverancier buiten de EU

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.