De producten van

La Ferme du Vigneau CIAP

Kippenhouder, La Chapelle-Heulin
Cédric Retours
Cédric Retours heeft La Ferme du Vigneau CIAP opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te La Chapelle-Heulin, in Pays de la Loire.

Het project

La ferme élève des poulets de chair bio de plein air en agroforesterie.
Les volailles sont élevées 100 jours, en petites unités dans des cabanes en bois mobiles sur des parcours arborés et enherbés.
La ferme participe à la conservation de la poule Noire de Challans en élevant cette volaille festive appelée « Poulet Nantais ». Elle est rustique, nourrie aux céréales bio, et elle exige un minimum de 180 jours d’élevage sur prairie.

Adres
17 le vigneau
44330 La Chapelle-Heulin
2021
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Ferme du Vigneau CIAP

Dieren

1000 dieren

Poulet Nantais et Cou nu

Teeltmethoden

De dieren worden niet op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van gras of andere voedergewassen

Afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Behandelingsfrequentie: niet ingevuld

Vaccinatie van de dieren, behandeling met etherische oliën

Verwerking en secundaire ingrediënten

Ik verwerk mijn producten niet

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Biologische ingrediënten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.