De producten van

Lavett - Bio desembrood

Bakker/Banketbakker, Bezorger, Driebergen-Rijsenburg
Kay Krijnen
Kay Krijnen heeft Lavett - Bio desembrood opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Driebergen-Rijsenburg, in Utrecht.

Het project

Lavett is een ambachtelijke desembakkerij in Utrecht. Hier bakken we handgemaakte desembroden in de steenoven. Met graan van lokale natuurakkers, biologische ingrediënten, tijd en liefde maken we gezond brood vol smaak. En, we bakken met een missie: onze broden zorgen voor meer akkerbloemen, vlinders, bijen en bodemleven. Wil je weten hoe? Lees meer op lavett.nl.

Adres
Lange Dreef 119
3972 TH Driebergen-Rijsenburg
2020
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Lavett - Bio desembrood

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Brood: water, zout, zaden en granen. Pastry: diverse biologische producten.

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.