Boeren & Buren
De producten van

Nomad Ferments

Inmaker, Laken
Magdalena Ratcheva
Magdalena Ratcheva heeft Nomad Ferments opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Laken, in Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Het project

[Nederlands versie hieronder]

Nomad Ferments crée des légumes fermentés de manière traditionnelle en y ajoutant une note moderne. Les produits ne sont pas pasteurisés, ce qui les rend riches en probiotiques et par conséquent très bénéfiques pour la santé.

Les produits sont entièrement biologiques et naturels, ils sont produits à petite échelle, localement, et avec beaucoup d'amour !

Pour plus d'informations, veuillez visiter le site nomadferments.com

Nomad Ferments creëert gefermenteerde groenten op traditionele wijze met een frisse twist. De producten worden niet gepasteuriseerd, wat maakt dat ze vol probiotica zitten en dus extra gezond zijn.

De producten zijn volledig biologisch en natuurlijk, ze worden op kleine schaal, lokaal, en uiteraard met veel liefde geproduceerd!

Meer informatie vind je op via nomadferments.com

Adres
Breeschstraat 44
1020 Laken
2022
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Nomad Ferments

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Choux

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Carottes, oignons, betterave rouge, ail, pomme

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten

Andere ingrediënten

Gingembre, citron vert, épices

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.