De producten van

Brasserie de Cazeau

Brouwer, Graanbrouwer, Templeuve
Laurent Agache
Laurent Agache heeft Brasserie de Cazeau opgestart in 2004. Het bedrijf is gevestigd te Templeuve, in Région Wallonne.

Het project

Depuis 1753, la brasserie de Cazeau est une ferme brasserie artisanale. La production brassicole s'est arrêtée en 1969 et a repris en 2004. La TOURNAY est une bière artisanale brassée dans la plus pure tradition des bières belges de fermentation haute. La TOURNAY est la seule bière brassée dans l'entité de Tournai. Refermentée en bouteille, non filtrée et non pasteurisée, la TOURNAY est une bière naturelle sans épices ajoutées.

Adres
67 Rue Cazeau
7520 Templeuve
2004
Jaar van oprichting
0
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Brasserie de Cazeau

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Malt, houblon, eau, levure

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Kenmerken van het basisingrediënt: niet ingevuld

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.