De producten van

La Patte Jeanjean

Graanverbouwer, Producent van ambachtelijke pasta, Valframbert
Pierre Jeanjean
Pierre Jeanjean heeft La Patte Jeanjean opgestart in 2013. Het bedrijf is gevestigd te Valframbert, in Basse-Normandie.

Het project

"Le goût du terroir, l'originalité en plus !"
La Patte Jeanjean valorise les céréales bio cultivées dans le Perche, pour vous proposer:
- des pâtes artisanales (au froment, à l'épeautre, au sarrasin et au petit épeautre)
- des légumes secs (lentilles, pois cassés et quinoa)
- du chanvre (huile, graines et farine)
- des céréales (boulgour, semoule)
- des farines (blé ancien, épeautre, sarrasin)

Adres
8 rue François Arago
61250 Valframbert
2013
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van La Patte Jeanjean

Gewassen

Aantal gekweekte soorten per jaar: niet ingevuld

Kweek in volle grond

Behandeling van gewassen

Behandeling van de gewassen: niet ingevuld

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biologisch zaaigoed, zelfgekweekt zaaigoed

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Biologische ingrediënten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.