Products from

Natuurbakkerij Bakkerij Hans BV

Baker, Tielt-Winge
Hans Van Bedts
Hans Van Bedts started Natuurbakkerij Bakkerij Hans BV in 2008. Their farm is located in Tielt-Winge, Vlaanderen.

Their farm

Ik werk zeer ambachtelijk. En dat proef je gewoon. Melk en verbeteraars worden in mijn bakkerij niet gebruikt. Daarom kan je wel zeggen dat al mijn producten melkvrij (dus zeker lactosevrij) zijn. Wij werken veel met zuivere spelt voor brood, taart, cake, koekjes,... Ook eieren worden zo weinig mogelijk gebruikt. Daarom zijn onze producten zeer gegeerd door mensen met een allergie, door veganistische mensen en mensen die de ambachtelijke werkwijze kunnen waarderen. Deze ambachtelijke behandeling geeft het brood zijn eigen karakter . Elk brood is door de handen van de bakker gegaan en is uniek. Wij gebruiken uitgezochte melen die geen schimmels bevatten, en zonder toevoegingen kunnen gebruikt worden.

Address
Haksbergstraat 43
3390 Tielt-Winge
2008
Established in
2
full-time employees

Natuurbakkerij Bakkerij Hans BV's professions and practices

Flours

My flour comes from an EU supplier

I use heritage varieties, pre-prepared flour blend

Other ingredients

The other ingredients used are : steenoven

My ingredients come from EU suppliers

Handmade ingredients, local ingredients (less than 150 miles)

Fermentation

I use natural yeast, I use baker's yeast

Oven

Type of oven : not specified

Comments

Ik gebruik uitgezochte melen van een bloemmolen waarvan de leveranciers zich aan heel strenge normen moeten houden. Het graan wordt telkens getest op schimmels. Als er teveel sporen van schimmel zijn, wordt het graan verder gestuurd. De schimmels waarover het gaat overleven het bakproces. Omdat ik veel met allergenen bezig ben, kies ik voor een bloem en een molen die ik 100% kan vertrouwen.

This information has been declared by the Producer.