Products from

Grano Ladies

Baker, Koekelare
Xavie Battel
Xavie Battel started Grano Ladies in 2014. Their farm is located in Koekelare, Vlaanderen.

Their farm

Mijn artisanale ontbijtgranen zijn verschillend en toch gelijkend. Ze verschillen qua smaak en textuur, maar ze worden stuk voor stuk met heerlijke basis-ingrediënten gemaakt.

De zorgvuldig uitgekozen volle granen, pitten en zaden worden gemengd met heerlijke smaakmakers. Deze mengeling wordt gezoet met agavesiroop. Deze siroop is 25% zoeter dan gewone suiker, daardoor moeten we er veel minder van toevoegen om dezelfde smaak te bekomen. Agavesiroop heeft ook een lage glycemische index. Dit wil zeggen dat de suikers traag worden opgenomen in het bloed en dat ze je zo lang voldoende energie verschaffen. Deze basis wordt vervolgens gebakken in de oven tot krokante, geurige XAVIES'.

XAVIES’ GRANOLA barst van de vitaminen en mineralen. De volle granen verschaffen je voldoende vezels, goed voor een lang verzadigd gevoel. De pitten en zaden zorgen voor poly-onverzadigde vetzuren, zoals de essentiële omega-3-vetzuren.

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag. XAVIES’ GRANOLA is zeer voedzaam. Zo start je de dag gezond en energiek.

XAVIES’ GRANOLA's zijn heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als 4-uurtje om de honger te stillen en verrassend lekker in een gezond dessertje.

Address
Atlasstraat
8680 Koekelare
2014
Established in
5
full-time employees

Grano Ladies's professions and practices

Flours

The flour is produce by myself, My ingredients come from a national supplier

I use special flour

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier

Fair-trade ingredients, local ingredients (less than 150 miles), handmade ingredients

Fermentation

Fermentation agent used : not specified

Oven

Type of oven : not specified

This information has been declared by the Producer.