Products from

A la Bonne Heure

Jam maker, Beekeeper, Fruit farmer, Vegetable grower, Maarke-Kerkem
Jessika Boey
Jessika Boey started A la Bonne Heure in 2018. Their farm is located in Maarke-Kerkem, Vlaanderen.

Their farm

wij zijn kleinschalige imkers, groenten- en fruittelers, en verwerkers van al dat lekkers.
we doen dit op ecologische wijze met alle respect voor natuur en dier. Zo voorzien we veel nectar en stuifmeel voor de bijen door het inzaaien van een bloemenakker en een grote biodiversiteit te creëren op ons erf en oogsten we niet alle honing zodat de bijen voldoende voedsel heeft om te overwinteren.
De moestuin wordt uiteraard ook volledig natuurlijk en ecologisch bewerkt.
Mijn passie voor tuinieren en koken verenigt zich in heerlijke gerechten.
Zo maak ik heerlijke chutneys en tomatensausen. Tomaten genieten trouwens een speciale voorkeur. Zo telen we meer dan 30 soorten tomaten met veel zorg en liefde vanaf het zaadje (gewonnen uit de mooiste exemplaren van het vorige seizoen) tot op het bord.
Onze seizoensgroenten verwerken we ook in onweerstaanbare groententaarten en lasagna's .
Onze konfituren zijn op basis van puur fruit waaraan per kilo fruit maximaal 500g biologische rietsuiker is toegevoegd.

Address
hasselstraat 19
9680 Maarke-Kerkem
2018
Established in
0.5
full-time employee

A la Bonne Heure's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Fruit

All the main ingredients I use are produced by myself

I use organic ingredients, I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Biologische rietsuiker

My ingredients come from a national supplier

I use organic ingredients, I use local products (-150 km)

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.