Products from

brood- en banketbakkerij k. burez

Baker, Ronse
Kristoffel Burez
Kristoffel Burez started brood- en banketbakkerij k. burez in 2003. Their farm is located in Ronse, Vlaanderen.

Their farm

Wij dragen in onze bakkerij de ambacht hoog in het vaandel. Met de keuze voor goede grondstoffen en onze stielkennis willen we elke dag weer lekkere en verse producten maken.
We volgen de bewegingen in onze sector van kort bij op en bieden daarom onder andere broden met desem en/of spelt aan. Lekkerder, langer houdbaar en gezonder.
We proberen in de mate van het mogelijke zo veel mogelijk lokaal onze grondstoffen te kopen. Fruit, groenten, vlees, vis,...
Patisserie hebben we in alle soorten: klassiek zowel als vernieuwend, fruittaart of bavarois.

Address
Wijnstraat 68
9600 Ronse
2003
Established in
4
full-time employees

brood- en banketbakkerij k. burez's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use special flour, pre-prepared flour blend, I use conventional flour, I use heritage varieties

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier

Local ingredients (less than 150 miles), products from a certified production source, fair-trade ingredients, handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast, I use baker's yeast, I use baking powder, I use a pre-fermentation process

Oven

I use a gas oven

This information has been declared by the Producer.