Products from

LE JAS DES ROCHERS

Spice producer, Cipières
Emmanuelle Poulain
Emmanuelle Poulain started LE JAS DES ROCHERS in 2018. Their farm is located in Cipières, Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Their farm

Nous cultivons notre safran à 1000 mètres d'altitude, sur la commune de Cipières (06), en plein cœur du Parc Naturel Régional des Préalpes d'Azur.
Notre produit est totalement naturel, nous désherbons à la main et n'apportons rien à la terre, si ce n'est tout notre amour.
Nous avons donc la chance de produire un produit d'exception dans un cadre qui lui corresponds.

Address
30 de l'aire du caire
06620 Cipières
2018
Established in
1
full-time employee

LE JAS DES ROCHERS's professions and practices

Crops

1 species grown each year

Outdoor cultivation

Crop maintenance

Crop care : not specified

Plants and seeds

My ingredients come from a national supplier

Organic seeds, non-treated seeds

Processing

I don't process my products

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.