Products from

Sahara Mosterd

Traiteur, Balen
Luc Geukens
Luc Geukens started Sahara Mosterd in 2006. Their farm is located in Balen, Vlaanderen.

Their farm

Het ontwikkelen van een mosterdreceptuur is een pittige opdracht! Mosterd telt weliswaar niet veel ingrediënten, maar de verhoudingen zijn heel bepalend voor de uiteindelijke smaak.

In de beginfase werd heel wat tijd en energie besteed aan het uitwerken van de juiste receptuur. Ingrediënten selecteren, mengen, laten rusten en proeven. Om daarna weer opnieuw te beginnen. Stap voor stap zijn we zo tot een basisreceptuur gekomen die een perfecte balans heeft tussen smaak en pit.

Vertrekkende van deze basisreceptuur werden drie producten ontwikkeld: de klassieke mosterd, mosterd met honing en mosterd met curry. Verder borduren we hierop ook verder voor het ontwikkelen van klantspecifieke smaken.

Onze mosterd wordt vervaardigd op een ambachtelijke methode met ruime aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard comform de voorschriften voor voedselveiligheid.

Address
Sint Hubertuslaan 14
2490 Balen
2006
Established in
1
full-time employee

Sahara Mosterd's professions and practices

No information available

The Producer has not yet filled in any information about this activity. If you would like to know more about this, please get in touch with the Producer for more information.