Products from

Slagerij Verheyden

Butcher, Winksele
Nico Middernacht
Nico Middernacht started Slagerij Verheyden in 2020. Their farm is located in Winksele, Vlaanderen.

Their farm

Beste klanten,

Wij zijn Nico & Jolien en baten slagerij Verheyden uit samen met een fantastisch team.
onze grootste troef zijn de vele huisgemaakte en versneden producten.
Het grootste deel van ons charcuterie assortiment is huisbereid. Alsook ons vers vlees wordt hier ter plaatse ontbeend en versneden tot verkoopklare producten.
We versnijden zelf de varkens die op kleine schaal gekweekt worden in kortenaken, 100% duroc en dat proef je!
Wij dragen kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
doordat we veel charcuterie zelf bereiden hebben we een groot assortiment dat gluten en/of lactosevrij is.

Tot snel!
Nico & Jolien

Address
Mechelsesteenweg, 1111
3020 Winksele
2020
Established in
4
full-time employees

Slagerij Verheyden's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Vlees

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer, All the main ingredients I use are produced by myself

I use local products (-150 km), I use products from a certified source, I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Varkensvlees

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use products from a certified source, I use handmade ingredients

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.