De producten van

ferme "perroute"

Zoogkoeienhouder, Saint-Girons
Bart Rietbroek
Bart Rietbroek heeft ferme "perroute" opgestart in 1946. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Girons, in Midi-Pyrénées.

Het project

Notre élevage bovin race limousine et Aubrac se situe au milieu du Parc Naturel Régional des Pyrénées Ariégeoises à st GIRONS
Notre troupeau est traditionnellement élevé avec les produits de la ferme uniquement, et en agriculture biologique certifié par "Qualité France".
Nous vendons du veau et bœuf en détail ou en caissettes le tout sous-vide.
Nous abattons à l'abattoir du Couserans à st Girons et Yann un des 3 frères de notre ferme découpe notre viande dans notre salle de découpe au normes CE avant de vous la livrer en voiture frigorifique.

Adres
ferme perroute chemin de pegoumas
09200 Saint-Girons
1946
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van ferme "perroute"

Dieren

50 dieren

Limousine

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen

Voer

Voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van granen

Op mijn boerderij geproduceerd

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Homeopathische behandeling, behandeling op basis van antibiotica

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking door een andere werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: aucun

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Nous sommes en vente directe depuis 2000 nous sommes certifié en agriculture biologique depuis 2010 par "bureau veritas"

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.