De producten van

Mandeldaele

Slager, Traiteur, Groentekweker, Oostrozebeke
Celine En Evelyn Vanspeybrouck
Celine En Evelyn Vanspeybrouck heeft Mandeldaele opgestart in 2002. Het bedrijf is gevestigd te Oostrozebeke, in Vlaanderen.

Het project

Hoeveslagerij Mandeldaele bevindt in de prachtige Mandelvallei in Oostrozebeke.
Sinds 2002 streven wij om kwaliteitsvolle producten te produceren rechtstreek van bij de boer.
Onze koeien worden door onze papa en mama goed in watten gelegd om het meest eerlijke vlees te produceren. Tussen onze producten vind je ook het malse durocvarkentje van onze collega-boeren Bart Mouton en Filip Van Laere terug, waarvan we delen verwerken in onze hoeveslagerij en mengen met rundvlees van eigen kweek. De combinatie van beide levert een heerlijk resultaat in onze panklare bereidingen.
Wij zijn enthousiast om jullie ook een stukje te laten proeven.
Evelyn, Celine en Delphine
Hubert en Carine

Adres
Dentergemstraat 97
8780 Oostrozebeke
2002
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Mandeldaele

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Rundsvlees

Productie op eigen bedrijf, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Varkensvlees

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Kip

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km)

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.