De producten van

Pain Caramel

Bakker/Banketbakker, Pasques
Rudolph Taron & Pierre Olivier Michiels
Rudolph Taron & Pierre Olivier Michiels heeft Pain Caramel opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Pasques, in Bourgogne.

Het project

Le pain que je produis est de fabrication artisanale, le plus naturel possible et cuit au four à bois. Il est en partie pétri à la main.

Le ferment utilisé est le levain naturel. La fermentation longue (5 à 6 heures) permet un développement optimal des arômes et améliore la conservation du pain.

Les farines utilisées sont biologiques et proviennent de la ferme d'Alain Ronot à Chazeuil (21) et de la ferme Belot à Fraignot et Vaivrottes (21).

Les graines de lin, de tournesol, de courge, de sésame, de pavot et la farine de maïs proviennent du fournisseur Biologique Raiponce.

Adres
Rue de Lantenay
21370 Pasques
2015
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Pain Caramel

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), fairtrade producten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Houtoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.