De producten van

Atelier Technologique

Banketbakkerij, Confituurmaker, Producent van ambachtelijke pasta, Producent van fruitsappen en dranken, Plombières-lès-Dijon
Cécile Farineau
Cécile Farineau heeft Atelier Technologique opgestart in 2009. Het bedrijf is gevestigd te Plombières-lès-Dijon, in Bourgogne.

Het project

Dépendant d'un lycée agroalimentaire affilié au Ministère de l'Agriculture, notre établissement commercialise des produits alimentaires végétaux (confitures, jus et nectars, biscuits, pâtes, soupes, gaspacho...) en mettant l'accent sur un approvisionnement local en matières premières : elles sont toutes d'origine française.

Adres
85 rue de Velars
21370 Plombières-lès-Dijon
2009
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Atelier Technologique

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.