De producten van

Vleeshoeve Sint-Pieterke

Slager, Reningelst
Chris Vandelanotte
Chris Vandelanotte heeft Vleeshoeve Sint-Pieterke opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Reningelst, in Vlaanderen.

Het project

Welkom bij de Vleeshoeve Sint-Pieterke!
Wij zijn Chris en Carine Vandelanotte-Boussemaere.
De Vleeshoeve is de ouderlijke hoeve van Chris gelegen langs de Sint-Pietersstraat in Reningelst. Onze hoeve ligt ook langs de grens met het heuvelachtige Westouter.
Onze varkens zijn het resultaat van kweek van onze eigen zeugen. Vanaf de geboorte tot ze slachtrijp zijn worden ze rustig gekweekt met een uitgebalanceerd en nauwkeurig geselecteerd voeder met granen van onze eigen boerderij . Dit maakt ons varkensvlees extra mals.
Gezien de voortdurende financiële lasten op de varkensproductie werd uitbreiden in deze sector geen optie. Om een meerwaarde te creëren werd in 2005 gestart met een hoevewinkel.
Wij verkopen hoofdzakelijk varkensvlees van gebraadjes en koteletjes tot hespenworst en ham, maar ook rundvlees.
Alle vleeswaren en charcuterie worden op de boerderij met de grootste zorg op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakbekwame mensen

Adres
Sint-Pietersstraat 2
8970 Reningelst
2005
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Vleeshoeve Sint-Pieterke

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.