De producten van

ZELFGEMAAKT

Banketbakker, Confituurmaker, Inmaker, Traiteur, Producent van fruitsappen en dranken, Kuringen
Heidi Neven
Heidi Neven heeft ZELFGEMAAKT opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Kuringen, in Vlaanderen.

Het project

Je wordt 50 jaar en denkt na over je leven. Wil ik op dezelfde manier verder? Neen dus. Het wordt tijd om die droom die ik om allerlei (drog)redenen al zo vaak in de kast gestoken heb, terug boven te halen.
De huidige maatschappelijke context noopt mensen er vaak toe om op een andere manier te leven en mij ook.
We startten begin 2016.
We maken bij ZELFGEMAAKT in huis heel wat lekkere dingen. Het voornaamste is onze granola, maar de confituren, koekjes en gebak en desserts, likeurtjes, advocaat en verse gerechten zijn ook niet te versmaden.
We gebruiken hoofdzakelijk biologische en/of lokale ingrediënten. Graag wil ik voor het Bio-label gaan, maar als kleine éénmanszaak is de kostprijs hiervoor te hoog. De honing die we verwerken in onze producten komt van een lokale imker. We trachten de keten zo kort mogelijk te houden.
Ook houd ik zoveel mogelijk rekening met het milieu. Zo gebruiken we in hoofdzaak gerecycleerde confituurpotten. Breng jij jou lege bokalen de volgende keer terug?
Alles wordt op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd zonder toevoeging van bewaarmiddelen of smaakstoffen. Dus, ZELFGEMAAKT.

Adres
Nieuwstraat 77
3511 Kuringen
2016
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van ZELFGEMAAKT

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.