De producten van

Herboristerie Helianthus

Tuinbouwer/herbalist, Vilvoorde
Veerle De Vos
Veerle De Vos heeft Herboristerie Helianthus opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Vilvoorde, in Vlaams Gewest.

Het project

Herboristerie HELIANTHUS is gelegen in het landelijke Houtem, Vilvoorde. In onze kruidentuin zijn er naast de meer dan 200 medicinale kruiden, tal van wilde kruiden en vergeten groenten te vinden.
In ons winkeltje bieden wij u meer dan 60 soorten gedroogde kruiden voor thee, voor de keuken en voor uw gezondheid aan.
Wij hebben ook een ruim assortiment bio-etherische olieën (E.O.) op voorraad. Je kan er tevens ook terecht voor deskundig advies bij gebruik van E.O. in de aromatherapie.

Helianthus is tevens coöperant van "Aardendwerk cvba-so". Deze coöperatieve verdeelt de plantenpoeders 'kleur en kruid'. Dit zijn plantenpoeders van 100% lokale oorsprong. De grondstoffen worden ingezameld bij diverse partners in Vlaanderen: lokale landbouwers, private tuinen, publieke parken en domeinen en natuurgebieden, ...

Tweemaal per jaar, in juni en november, hebben we opendeurdagen.
Wil u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Adres
Brembosstraat 40
1800 Vilvoorde
2005
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Herboristerie Helianthus

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.