Sjoeke patisserie maakt ambachtelijke patisserie en quiches die anders dan bij de bakker om de hoek uitsluitend op bestelling gemaakt wordt. Op deze manier werken wij rechtstreeks op vraag van de klant en zorgen we er voor dat deze onze produkten steeds zo vers en smaakvol mogelijk ontvangt. Anderzijds beperken wij op deze manier maximaal overschotten/afval.
Wij werken zeer lokaal in de zin dat onze klanten in hoofdzaak in Kortenberg wonen of werken, en de gemeenten daarrond. Met onze deelname aan een buurderij willen we dit contact met de lokale klanten nog versterken. De buurderijen waaraan we deelnemen zijn die van Everberg (Kortenberg), Tervuren en Veltem-Beisem (Herent).
Achter Sjoeke staat Kristoff Aesseloos die samen met zijn echtgenote Veerle Vandereet een leuke uitdaging zocht naast zijn hoofdwerkzaamheid.
Veerle heeft een ruime ervaring als dochter van een banketbakker en Kristoff haalde begin 2016 zijn getuigschrift "Brood- en banketbakker".
Doordat ons ambacht in bijberoep wordt uitgeoefend, kan de grootte van het aanbod per week verschillen maar we hopen alleszins met Sjoeke vele mensen gelukkige momenten te bezorgen met onze patisserie.
Afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU
Conventioneel meel
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier
Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens
Bakkersgist, bakpoeder
Elektrische oven
Wij kopen onze ingrediënten aan in functie van specifieke bestellingen bij de conventionele ketens en lokale maalderijen, zoals maalderij Lambrechts uit Erps-Kwerps (Kortenberg)