De producten van

Au pain de l'plaine

Bakker/Banketbakker, Laplaigne
Xavier Lecolier
Xavier Lecolier heeft Au pain de l'plaine opgestart in 1997. Het bedrijf is gevestigd te Laplaigne, in Région Wallonne.

Het project

Pains cuits au feu de bois, spécialité de tartes à la crème et à la rhubarbe. Tous nos pains sont élaborés sans additifs et cuits au feu de bois dans notre four réfractaire traditionnel.
Nous travaillons au maximum avec les produits locaux et sommes toujours attentifs à la fraîcheur et la qualité de nos produits pour la satisfaction de nos clients.

Adres
1 rue Gilles Savoie
7622 Laplaigne
1997
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Au pain de l'plaine

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel, speciaal meel, conventioneel meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Bakkersgist, bereiding van het voordeeg

Oven

Houtoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.