Vishandel en Traiteur gelegen in hartje Leuven.
Ontving in 2013 als een van de eersten het HIB label (handmade in Belgium) van Unizo omdat minstens 80% van de verkochte bereidingen in huis worden gemaakt.
We proberen zoveel mogelijk duurzame vis te kopen van kleine ambachtelijke kotters die hun vis aanlanden in IJmuiden en Boulogne Sur Mer.
Onze gekweekte Schotse Zalm komt uit een bedrijf die een duurzaamheid label heeft en ook het Franse keurmerk "Label Rouge".
We zijn een klein familiebedrijf.
Zoetwatervisserij, zeevisserij
Visserijtechnieken: niet ingevuld
Kleine visserij - enkele uren per vistrip, kustvisserij - enkele dagen per vistrip
Trawler
Lengte van de boot: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km)
Veel netten die tegenwoordig gebruikt worden zijn pulse netten. Die vermijden schade aan de zeebodem