In 2015 nam ik de beslissing om mijn met liefde gekweekte varkens zelf te verkopen. Ik volgde een opleiding tot slager en er werd een atelier gebouwd. Sinds vorig jaar kan er vlees besteld worden, rechtstreeks van producent naar consument. Het persoonlijke contact met de klanten vind ik belangrijk en heel aangenaam. En ook de ecologische voetafdruk is hierdoor heel wat kleiner.
Het vlees is altijd puur natuur, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen. Ook voor de bereidingen wordt er zoveel mogelijk gewerkt met lokale en seizoensgebonden producten.
Alle varkens worden op het bedrijf geboren en blijven er tot ze vleesvarken zijn. De dieren worden respectvol behandeld en krijgen meer dan voldoende ruimte. Ze worden antibioticavrij opgekweekt.
Heeft een eigen werkplaats
Varkensvlees
Productie op eigen bedrijf
Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Groenten
Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier
Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld