De producten van

Bruno Janssens (Op Bruno's Wijze)

Traiteur, Mol
Bruno Janssens
Bruno Janssens heeft Bruno Janssens (Op Bruno's Wijze) opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Mol, in Vlaanderen.

Het project

Ik maak ambachtelijke kroketten met een pure, eerlijke smaak, zonder kleurstoffen of andere toevoegingen.

Ik heb een aantal smaken samengesteld:
- kaaskroket
- kaaskroket met serranoham
- kroket met gebakken zalm en bieslook
- kroket met brie, honing & walnoten
- kroket met zongedroogde tomaten
- garnaalkroket
- mosselkroket met blonde leffe (seizoen)
- aspergekroket (seizoen)
- everzwijnkroket (seizoen)
- kroket met duvel en gerookte boereham
- kroket van geitenkaas, krokant spek en honing
- kroket met rivierkreeftjes, prei en zachte curry
- surf 'n turf kroket (met rivierkreeftjes, gebakken prosciuttoham en kaas)
- Frutti di mare met zeekraal
- kroket met scampi & groene curry
- kroket met scampi & rode curry
- kroket van varkenswangetjes & Rodenbach

Daarnaast bied ik ook een glutenvrije & lactosevrije kaaskroket/garnaalkroket/zongedroogde tomaten aan. Andere smaken zal ik voor deze doelgroep nog ontwikkelen.

De kroketten worden ingevroren geleverd.

Bakwijze in een friteuse:
Zorg ervoor dat je frietvet +/- 180° C warm is (als het lichtje al even brandt).  Bak de kroketten +/- 4 minuten (ontdooid bakken - best 's morgens uitleggen).
Opdat de temperatuur van je vet niet te snel zakt, leg je best het mandje niet te vol.

Je beschikt niet over een friteuse?
Neem een steelpannetje, gebruik nooit boter of iets dergelijks,(daar zit vocht in) maar een willekeurige olie. Zorg zeker dat je kroket reeds ontdooit is.

Airfryer? Zelf heb ik het nog niet geprobeerd, maar je zou ze kunnen bakken op 180°C, +/- 10 à 12 minuten. Om een mooie korstje te krijgen, zou je ze vooraf kunnen besprayen met olie, dan kleurt het paneermeel mooier.

Daarnaast bereid ik ook een gamma van afhaalgerechten: soep, huisbereide videe, huisbereide hamburgers ...
Steeds met een blik op wat het seizoen te bieden heeft.

Ik heb ook een foodtruck waarmee ik kan deelnemen aan markten, evenementen, feesten.

Adres
De Hassels
2400 Mol
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Bruno Janssens (Op Bruno's Wijze)

Werkplaats

Type verwerkingswerkplaats: niet ingevuld

Basisingrediënt

Basisingrediënt: niet ingevuld

Herkomst van het basisingrediënt: niet ingevuld

Ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Ambachtelijke producten

Opmerking

Ik rasp mijn kaas zelf, de verwerking van de kroketten gebeurt ook zelf, dus niet machinaal.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.