De producten van

Geissehof Bäretswil

Pannenkoekenbakker, Zuivelproducent, Melkschapenhouder, Varkenshouder, Bäretswil
Andrea Pfenninger-zemp
Andrea Pfenninger-zemp heeft Geissehof Bäretswil opgestart in 2003. Het bedrijf is gevestigd te Bäretswil, in Zürich.

Het project

Adres
Wetzikerstrasse 26
8344 Bäretswil
2003
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Geissehof Bäretswil

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Ziegenmilch

Productie op eigen bedrijf

Ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Secundaire ingrediënten

Lab, Salz, Gewürze

Ik produceer het, afkomstig van een leverancier buiten de EU

Producten afkomstig van conventionele ketens, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Gewürze für Frischkäse

Ik produceer het, afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Nicht BIO, aber so naturnah wie möglich, lautet meine Devise. Dies gilt für die Grundfuttergewinnung wie auch die Haltung/Hege der Tiere und die Zutaten für unsere feinen Geisskäse. Nach Möglichkeit verwende ich nur Zutaten vom eigenen Hof, wo nötig kaufe ich auf benachbarten Betrieben zu. Eine Ausnahme bilden das Lab+Kulturen (CH), das Salz (CH) und die Gewürze für die Frischkäsezubereitungen.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.