De producten van

Les délices des lauves

Banketbakkerij, Bakker/Banketbakker, La Cadière-d'Azur
Frank Brignone
Frank Brignone heeft Les délices des lauves opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te La Cadière-d'Azur, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

Artisan boulanger pâtissier depuis 25 ans fabrication artisanale biscuiteries brioches pâtisserie pizzas amuses gueules pains variés et bien d'autres délices encore sur commande tout est fabriqué sur place

Adres
664c Chemin du Jas de clare
83740 La Cadière-d'Azur
2018
Jaar van oprichting
0
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Les délices des lauves

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Biomeel, vooraf bereid meelmengsel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Beurre,oeufs,lait,sucre,farine,sel,

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Bakkersgist, bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Je m'adapte à ce qu'on me demande, je personnalise et je n'utilise que des matières premières de qualités des fruits locaux.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.