Installé depuis 1995 en polyculture/élevage, nous transformons à la ferme le lait de nos 50 chèvres et 42 vaches.
Respectant le cycle naturel des chèvres (taries en hiver) nous fabriquons uniquement du fromage pur vache en janvier et février.
Nous produisons la totalité du fourrage (foin, paille, luzerne) consommé par nos animaux. Les 140 ha de notre exploitation permettent également de faire pâturer les vaches aux beaux jours et de produire une grande partie du reste de leur alimentation.
Tous nos fromages sont au lait cru entier, et sont à déguster sans modération!
40 dieren
Alpines
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van granen, voer op basis van gras of andere voedergewassen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen
Afkomstig van een Belgische leverancier, op mijn boerderij geproduceerd
Garantie ggo-vrij: niet ingevuld
Behandelingsfrequentie: niet ingevuld
Behandelingsmethode: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld