The Food Assembly
De producten van

zoetebredero

Confituurmaker, Bezorger, Graauw
Gerda Leys
Gerda Leys heeft zoetebredero opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Graauw, in Zeeland.

Het project

Home made
confituren met weinig suiker (rietsuiker) natuurlijke pectine en aroma (vanille uit Tahiti)
Chutney
Siropen
Advocaat
Verse en gedroogde kruiden
Calendulazalf
Keltisch kruidenzout

Adres
oude kaai 8
4569 AB Graauw
2017
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van zoetebredero

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Fruit

Productie op eigen bedrijf, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Ongerafineerde rietsuiker, pectine, kruiden ,

Ik produceer het, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km), fairtrade producten

Andere ingrediënten

Natuurlijke aroma

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer, ik produceer het

Fairtrade producten, ambachtelijke producten

Opmerking

Mijn homemade producten worden ambachtelijk gemaakt van onbespoten fruit ,groenten en kruiden, en ik pluk ook zelf uit eigen tuin of streek ,daarna worden ze ambachtelijk verwerkt (koperen pot op gas),bereid of gedroogd, en verpakt en gelabeld. De producten zijn ongeopend droog en donker bewaard zeker een jaar houdbaar Na opening drie weken in de koelkast (voor confituur en chutney)

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.