Zelf ben ik gek op ijs, na jaren experimenteren thuis ben ik in 2010 een professionele opleiding gaan volgen in CVO Elishout, in 2012 kocht ik mij een professionele ijsmachine en sindsdien groeide mijn hobby een klein beetje uit de hand.
Vrienden en familie werden voorzien van lekker roomijs en sorbet en iedereen vond dat ik daar maar 'iets' mee moest gaan doen. Dus...
In 2015 startte ik als zelfstandige in bijberoep met het maken van ijs. Ik opende een winkel onder de kerktoren van Itterbeek en kende daar 2 zomer lang jong en oud uit de buurt.
Spijtig genoeg kon ik op die locatie niet blijven en dus sindsdien opzoek naar een nieuwe vaste plek.
Ik koop mijn melk rechtstreeks bij de boer en verwerk dit tot heerlijk roomijs met soms heel verrassende smaken
Heeft een eigen werkplaats
Verse melk
Afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Room
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Eidooiers, suiker
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Producten afkomstig van een gecertificeerde productie