Een vader die bakt, een dochter die verkoopt. Zo eenvoudig kan je Bakkersdochter beschrijven. Jacques en dochter Heleen komen uit een echte bakkersfamilie. Sinds mei 2018 hebben ze hun eigen kleine ambachtelijke bakkerij in het centrum van Hasselt. Hun specialiteit is de verse Hasseltse speculaas die op de traditionele wijze en volledig met de hand wordt vervaardigd. Ze volgen hierbij het originele recept en trachten zoveel mogelijk lokale en eerlijke grondstoffen te gebruiken. Een koekje gemaakt met liefde, vakkennis en de beste grondstoffen, dat proef je ♡
Meer info: bakkersdochter.be
Afkomstig van een lokale landbouwer
Biomeel
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: donkere kandijsuiker, melkerijboter, honing, ei, maagzout, kaneel, speculaaskruiden, amandel, hazelnoot, chocolade
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer
Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), fairtrade producten, ambachtelijke ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie
Bakpoeder
Elektrische oven