In tijden waarin supermarktbrood gerede ingang vindt, kiezen bakker Stefaan Schoonvaere en zijn echtgenote Kristien Dewulf voor compromisloze kwaliteit - vanaf 6.30 u ’s morgens overigens. Geen grote sier in hun rekken, maar een oerdegelijk broodassortiment en een aanbod aan patisserie dat een en al smaak en eenvoud is. Stefaan noemt rijsttaartjes en frangipanes als de hoekstenen van het banketbakken, als waren het keurmerken. Zijn toptaart is hazelnootgebak, met een zachte biscuit van vanille, hazelnotenbeslag en een karamelspiegel. “Na bijna 35 jaar weten we het wel: voor kwaliteit is er altijd een publiek. Het leukste aan onze job is om de bomvolle rekken ’s ochtends geleidelijk leeg te maken en mensen gelukkig te maken met lekker brood.”
Von einem Lieferant aus Deutschland
Verwendete Mehlarten: niet ingevuld
Sonstige Zutaten: niet ingevuld
Von einem Lieferant aus der EU
Aus handwerklicher Herstellung
Bäckerhefe, Natürliche Hefe, Getrocknete Vorteige
Art des Backofens: niet ingevuld