De producten van

De ijshoeve St. Jozefshoeve BEVEL

IJsmaker, Zuivelproducent, Bevel
De Ijshoeve Bevel Commv. Caroline Vermeiren
De Ijshoeve Bevel Commv. Caroline Vermeiren heeft De ijshoeve St. Jozefshoeve BEVEL opgestart in 2011. Het bedrijf is gevestigd te Bevel, in Vlaanderen.

Het project

sinds 2011 verwerken ik de melk van het landbouwbedrijf van mijn ouders tot authentiek hoeve ijs. Volgens ons eigen traditioneel en ambachtelijke recept draaien wij met dagverse koeienmelk een heerlijk ijsje waar groot en klein ten volle van kan genieten. Met veel plezier scheppen wij voor u op en nemen wij u mee in een wereld vol smaak. . Thuis bieden wij onze ijsjes graag aan in onze tuin waar u tussen de velden, kan komen onthaasten en met een ijsje in de hand kan genieten van de rust die de natuur kan bieden. Meer moet dat niet zijn.

Adres
8
2560 Bevel
2011
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van De ijshoeve St. Jozefshoeve BEVEL

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Hoeve melk

Afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Suikers, room, eieren, stabilisator

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Ons hoeve ijs wordt met dagverse koeienmelk gedraaid. Na het pasteurisatieproces draaien wij in onze ijsturbines onze authentieke eigen composities af tot ijs. Onze smaaktoevoegingen variëren van pure basisproducten tot verse fruit- en vruchtensoorten waar wij onze heerlijke smaken van draaien. Elk jaar proberen wij ons aanbod regelmatig te vernieuwen, al blijven de basissmaken steeds behouden.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.