De producten van

Greenz Biobar

Restauranthouder, Traiteur, Uccle
Vincent De Keyser
Vincent De Keyser heeft Greenz Biobar opgestart in 2009. Het bedrijf is gevestigd te Uccle, in Région Bruxelles-Capitale.

Het project

Notre approche de la restauration tient en un mot : vous proposer une cuisine respectueuse.

Respectueuse du produit. Respectueuse des saisons. Respectueuse de notre planète. Respectueuse des producteurs. Respectueuse de votre santé. Respectueuse des labels de qualité. Respectueuse de certaines valeurs. Respectueuse de vous.

Greenz, c'est une gamme de prêt-à-manger qui vous veut du bien. A découvrir dans notre cantine, sur place ou à emporter. A inviter dans vos business lunchs. A convier dans tous vos événements. Ou à découvrir dans votre magasin bio préféré.

Les intolérants trouveront eux aussi toujours de quoi se faire plaisir. Les plats sont accompagnés de jus de fruits et légumes frais, et il y a un grand choix de salades à emporter pour les plus pressés.

Adres
Rue de nieuwenhove, 84
1180 Uccle
2009
Jaar van oprichting
7
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Greenz Biobar

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Legumes, fruits, céréales, légumineuse,

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Protéines végétales/animales, épices, huiles, vinaigres, soja,

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer, ik produceer het

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.