The Food Assembly
De producten van

PureChocoa

Chocolatier, Banketbakker, Schepdaal
Philippe Lafont
Philippe Lafont heeft PureChocoa opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Schepdaal, in Vlaams Gewest.

Het project

Pure Chocoa maakt een artisanale chocolade van de boon tot de reep. Wij selecteren onze cacaobonen , het liefst gekoppeld aan een sociaal project. Daardoor geven we de juiste prijs aan de boeren. Onze chocolade is gemaakt met Bio rietsuiker, onze aromas trekken we zelf uit Bio fruit en kwaliteitsvolle natuurproducten. De melkchocolade bevat melkpoeder. Onze visie is kwaliteitsvolle producten te maken ,met een minimum aan verpakking.

Fabrication de chocolat artisanal, partant de la fêve de cacao sélectionnée et travaillée par nos soins, mélangées exclusivement avec du sucre de canne Bio et du lait en poudre; les arômes utilisées sont des fruits, jus de fruits ou autres produits naturels

Adres
Heiligekruiswegstraat,31
1703 Schepdaal
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van PureChocoa

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Cacao d'origines sélectionées, sucre de canne bio, lait en poudre, sucre de fleur de coco

Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, fairtrade producten, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Fruits, purées , infusions

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, fairtrade producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Produits en petite quantité pour garantir la fraîcheur du produit

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.