De producten van

Pastarica

Producent van ambachtelijke pasta, Nürnberg
Sebastian Degenfelder
Sebastian Degenfelder heeft Pastarica opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Nürnberg, in Bayern.

Het project

Nürnberger BIO-Pasta Manufaktur & Foodtrailer

Wir produzieren verschiedene Nudelsorten nach traditioneller Herstellung mit Bronzeformen und ausschließlich VEGAN!

Wir verarbeiten nur Rohstoffe von höchster Qualität!

Unsere Rohstoffe:
HartweizenGrieß von Molino Grassi Semola di grano duro biologica: dieser Grieß hat eine sehr schöne gelbe Farbe, die sich auch in der Pasta wiederfindet!

Bayrischen Dinkelgrieß beziehen wir von der BÄKO Franken Oberbayern-Nord eG.

Weitere Infos auf pastarica.de
BIO
DE-ÖKO-037
EU/Landwirtschaft

Adres
Steuerwald Landmann Straße 66
90491 Nürnberg
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Pastarica

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Hartweizengrieß, Dinkelgrieß

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.