Nürnberger BIO-Pasta Manufaktur & Foodtrailer
Wir produzieren verschiedene Nudelsorten nach traditioneller Herstellung mit Bronzeformen und ausschließlich VEGAN!
Wir verarbeiten nur Rohstoffe von höchster Qualität!
Unsere Rohstoffe:
HartweizenGrieß von Molino Grassi Semola di grano duro biologica: dieser Grieß hat eine sehr schöne gelbe Farbe, die sich auch in der Pasta wiederfindet!
Bayrischen Dinkelgrieß beziehen wir von der BÄKO Franken Oberbayern-Nord eG.
Weitere Infos auf pastarica.de
BIO
DE-ÖKO-037
EU/Landwirtschaft
Heeft een eigen werkplaats
Hartweizengrieß, Dinkelgrieß
Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld