De producten van

Sotealicious

Thee fabrikant, Pulderbos
Rachel Maes
Rachel Maes heeft Sotealicious opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Pulderbos, in Vlaanderen.

Het project

Sotealicious is een webwinkeltje met unieke kruidenmengelingen. Alle kruiden zijn afkomstig van een erkende bio leverancier en werden eigenhandig met passie en expertise geproefd, gekozen en voor U samengesteld. Dit alles onder toezicht van Liesbeth Bastaens, erkend voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider.
Kruideninfusies zijn niet alleen lekker maar ook heel erg gezond!

Sotealicious gelooft in thee/kruiden van organische landbouw. Deze thee is in harmonie met mens en natuur. Organisch geteelde thee beschermt enerzijds de mensen die de thee plukken, in veilige omstandigheden hun werk verrichten en hiervoor ook een goed loon krijgen. Eerlijke thee dus …

Door de afwezigheid van bestrijdingsmiddel gaat de pure smaak van de thee niet verloren en kunnen we u een gezonde thee garanderen.

Net als u zijn we bezorgd om de toekomst van ons ecosysteem en willen we op een duurzame manier zorg dragen voor al wat leeft op onze planeet.

Op organische wijze, zuivere en kwalitatieve thee produceren is zéér arbeidsintensief, kan niet in grote hoeveelheden geproduceerd worden en kan daarom niet goedkoop zijn. Wanneer u prijzen vergelijkt is het belangrijk om zich hiervan bewust te zijn.

OPGELET!
Sotealicous kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke reacties of bijwerkingen die optreden in geval van medicijnengebruik of bij ziekte. Voorzichtigheid is geboden bij zwangerschap en borstvoeding. Planten kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties hebben met geneesmiddelen. Raadpleeg uw arts, deskundige of apotheek bij twijfel.

Adres
elzenstraat 48
2242 Pulderbos
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Sotealicious

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Bio kruiden

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Alle kruiden worden aangekocht bij een erkend Bio leverancier. De kruidenmengelingen worden eigenhandig samengesteld met goedkeuring van Liesbeth Bastaens, voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.