De producten van

EARL DU VINAGROU

Melkkoeienhouder, Montignac
Christine Segondat
Christine Segondat heeft EARL DU VINAGROU opgestart in 1982. Het bedrijf is gevestigd te Montignac, in Aquitaine.

Het project

Notre exploitation est basée sur la production laitière et de la noix à Montignac, au bord de la rivière Vézère
Nous avons 70 vaches laitières et leur suite
Nous livrons à BIOLAIT notre lait et en transformons une partie en crèmes glacées et produits laitiers.
La nourriture des animaux est produite sur la ferme ( foin, céréales )

Adres
brenac
24290 Montignac
1982
Jaar van oprichting
2.5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van EARL DU VINAGROU

Dieren

120 dieren

Holstein

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen

Voer

Voer op basis van granen, voer op basis van gras of andere voedergewassen

Op mijn boerderij geproduceerd, afkomstig van een lokale landbouwer

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel mijn dieren preventief tijdens risicoperioden

Homeopathische behandeling

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sucre , arome , fruits

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten, fairtrade producten

Opmerking

Toutes nos crèmes glacées sont fabriquées à partir du lait de vache bio produit sur la ferme et les ingrédients sont bio et équitables . Nous commercialisons nos produits à la ferme , en magasins bio, sur les marchés gourmands , dans les Amap et les ruches

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.