De producten van

LAKATEK Lilibeltz

Traiteur, Urrugne
Dominic Lagadec
Dominic Lagadec heeft LAKATEK Lilibeltz opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Urrugne, in Aquitaine.

Het project

Elaboration d'ail noir issu de variété de France et d'Espagne, cultivées en agrobiologie.
Lilibeltz signifie "Fleur noire" en langue basque.
Les premiers essais de fabrication ont eu lieu dès 2013, la mise au point aura duré 3 années.
L'ai noir Lilibeltz est un produit local issu de l'agriculture biologique

Adres
4 Place de Sulzbach
64122 Urrugne
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van LAKATEK Lilibeltz

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Ail

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

La matière première, l'ail rouge, provient de Falces, ville appartenant à la communauté de Navarre, située à 144 km de mon site de production. L'ail est un produit typique de Falces. Cette relation entre Falces et l'ail remonte au dix-septième siècle. J'achète l'ail au producteur falcésien, Placide Tainta, installé en agriculture biologique depuis 1993. https://sites.google.com/site/placidotainta/

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.