Mijn naam is Patricia Heyninck en ik ben orthomoleculaire voedingsdeskundige. Orthomoleculair wil zeggen de juiste voeding in de juiste lichaamscel brengen. In mijn praktijk zie ik vooral mensen met spijsverteringsproblemen, chronische klachten, diabetici, mensen met overgewicht en sportmensen. Deze cliënten begeleid ik meestal in een lekker eetpatroon rijk aan vezels en arm aan snelle koolhydraten. Hierbij merkte ik dat mensen het vooral moeilijk hadden bij het vinden van een lekker broodalternatief. Vanuit mijn orthomoleculaire kennis en mijn passie voor koken heb gezocht naar een volwaardig alternatief dat moest voldoen aan 3 voorwaarden nl.
1. Super lekker: er is voor elk wat wils met zijn 2 zoete varianten (rozijnen-notenbrood / dadel-gemberbrood) of 2 hartige (peterselie-ui-lookbrood / venkelbrood).
2. Snel: inhoud pakje in een kom, 4 eitjes (kan ook perfect met eivervanger) en 200ml water toevoegen. Eén minuutje roeren en mix kan in bakvorm. Na 35 minuten bakken in de oven tover je een heerlijk brood op tafel!
3. Gezond: alles wat spijsvertering kan belemmeren is geëlimineerd dus geen gist, broodverbeteraars en arm aan gluten. Het is rijk aan zowel oplosbare en onoplosbare vezels.
Door deze vezels (trage koolhydraten) zal je sneller een verzadigingsgevoel krijgen en worden energiedips vermeden.
Approvisionnement auprès d'un fournisseur de l'UE, venant d'un fournisseur français
Farines spéciales
Autres ingrédients : niet ingevuld
Provenance des autres ingrédients : niet ingevuld
Ingrédients artisanaux
Agent de fermentation utilisé : niet ingevuld
Type de four : niet ingevuld
Bakmix is op basis van granen en pseudogranen, zaden en vezels.