Mijn focus ligt op echt vers en eerlijke baksels te creëren, met aandacht voor elk detail. De filosofie hierachter is om alles wat ik in de oven schuif, vanaf het begin zelf te bereiden, waarbij ik gebruik maken van scharrel- en lokaal geproduceerde ingrediënten waar mogelijk. Daarnaast probeer ik rekening te houden met een gezonde levensstijl, dieetwensen en voedselallergieën én een steentje bij te dragen aan het creëren van een betere wereld. Van veganistisch en glutenvrij brood op basis van zaden en pitten tot de lekkerste bananenbroden en huisgemaakte granola's.
Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Belgische leverancier
Biomeel
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Boter, suiker, noten, zaden, kokosolie, ghee, fruit, chocolade
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier
Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), fairtrade producten
Bakpoeder, bakkersgist
Elektrische oven