De producten van

Boucherie à la ferme

Slager, Zoogkoeienhouder, Varkenshouder, Ponthaux
Raoul Buchs
Raoul Buchs heeft Boucherie à la ferme opgestart in 2001. Het bedrijf is gevestigd te Ponthaux, in Fribourg.

Het project

Boucherie sur l'exploitation agricole. La viande de bœuf et de porc est produite directement sur notre exploitation de 100 hectares.
La transformation des produits se fait directement dans nos ateliers à Ponthaux
Les animaux sont exclusivement nourris avec des céréales produites sur place.

Adres
Rte du village 17
1772 Ponthaux
2001
Jaar van oprichting
3.5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Boucherie à la ferme

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Viande de boeuf et porc

Afkomstig van een lokale landbouwer, productie op eigen bedrijf

Ambachtelijke producten, fairtrade producten, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Sel, épices diverses

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer, ik produceer het

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Sel poivre

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Fairtrade producten

Opmerking

Mode de production artisanale et locale en lien avec la demande de nos consommateurs

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.