Louis droomde zijn droom... Hij wou wijnboer worden. In 1973 bottelde Louis zijn eerste likeur van pruimen, daarna volgden noordkrieken-, sinaasappel- en frambozenlikeur.
In september 2004 werd Wijngaard Berghoven opgericht, gelegen op dezuidflank van de Heistse Berg. 1/2 ha landbouwgrond werd omgetoverd tot een wijngaard. In 2010 werd dit een heus wijndomein. 1881 wijnranken sieren nu de Heistse helling.
9 gekweekte soorten per jaar
Kweek in volle grond
Gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen, gebruik van organische meststoffen (mest, gier)
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Zelfgekweekt zaaigoed
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Geen
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
De druiven worden in de eigen productieruimte verwerkt tot Heistste wijn.