De producten van

Fournil Sipma

Graanverbouwer/meelfabrikant/bakker, Gasny
Franck Sipma
Franck Sipma heeft Fournil Sipma opgestart in 1998. Het bedrijf is gevestigd te Gasny, in Haute-Normandie.

Het project

Paysans boulangers en agriculture biologique, nous avons à cœur de travailler en circuit court en transformant nos céréales au moulin puis au fournil de la ferme, jusqu'à la distribution locale, ce qui permet de proposer le meilleur à nos clients.

Adres
16 rue des sapins
27620 Gasny
1998
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Fournil Sipma

Meel

Ik produceer het

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: eau, levain naturel, sel de Guérande

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Biologische ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Le grain bio de la ferme est moulu avec une meule de pierre sur place, puis transformée dans le fournil de la ferme .

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.