De producten van

La Ferme de Laurie

Kippenhouder, Gayan
Florian Cerezuela
Florian Cerezuela heeft La Ferme de Laurie opgestart in 2014. Het bedrijf is gevestigd te Gayan, in Midi-Pyrénées.

Het project

Depuis 5 ans nous avons créé à Gayan sur la plaine de l'Adour, une exploitation sur laquelle nous élevons des poulets en plein air qui bénéficient de céréales produites sur la ferme.
Nos poulets sont découpés et transformés dans notre propre atelier.

Adres
Rue du Levant
65320 Gayan
2014
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Ferme de Laurie

Dieren

800 dieren

Cou nu

Teeltmethoden

De dieren worden niet op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van granen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen

Op mijn boerderij geproduceerd, afkomstig van een Belgische leverancier

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Vaccinatie van de dieren

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in een gedeelde werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: porc, sel, poivre, ail, oignons, tomates, poivrons, champignons, vin

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Ambachtelijke ingrediënten

Opmerking

Les poulets sont élevés en moyenne plus de 100 jours d'élevage. Ils disposent de plus d'un hectare de prairie et d'un bâtiment isolé et paillé pour la nuit. Les conserves sont élaborées sans aucun conservateur, sans additifs et allergènes.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.