De producten van

Boulanger biologique La source au pain

Bakker/Banketbakker, Boucoiran-et-Nozières
Romuald Grasset
Romuald Grasset heeft Boulanger biologique La source au pain opgestart in 2011. Het bedrijf is gevestigd te Boucoiran-et-Nozières, in Languedoc-Roussillon.

Het project

Je produis un pain biologique au levain naturel façon LEMAIRE, qui a le temps de lever et de développer ses arômes.

Je propose de nombreuses déclinaisons de farines, de la blanche (T65) à l'intégrale (T150), en passant par le pain au petit épeautre, grand épeautre, quinoa, lin germé, olives, noix, 6 céréales, tradition...brioche....

Tous les ingrédients utilisés sont biologiques (oeufs, beurre...pour la brioche...olives, comté, noix.....)-

Adres
10, RD 198
30190 Boucoiran-et-Nozières
2011
Jaar van oprichting
12
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Boulanger biologique La source au pain

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.