De producten van

't Bruut

Bakker/Banketbakker, Schepdaal
Adinda Van Poucke
Adinda Van Poucke heeft 't Bruut opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Schepdaal, in Vlaams Gewest.

Het project

Een lokaal product
De producten zijn lokaal geteeld en geproduceerd. Niet alleen goed voor het klimaat, het garandeert ons ook een blijvende kwaliteit.
Een gezond, natuurlijk product
We gebruiken geen additieven in onze producten. Brood wordt samengesteld met bloem, water, desem en/of gist en zout. Bij ons geen “verbeteraars”!
Een sociaal product
Door bij ons te kopen krijgt u niet alleen een superproduct, u steunt hiermee ook een sociaal project. Het bakkersatelier werd opgericht door vzw MeeGaan, als leer- en tewerkstellingsproject voor mensen die (nog) niet in de reguliere arbeidsmarkt terecht kunnen. U kunt terecht op de website van MeeGaan voor meer informatie over het sociaal project.

Adres
Lostraat 13
1703 Schepdaal
2019
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van 't Bruut

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Bio-ingrediënten

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Opmerking

We bakken op steen, zowel in een elektrische oven als in onze artisanale houtoven.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.