De producten van

La Ferme d’Artagnan

Eendenhouder, Haccourt
Swenen Josette
Swenen Josette heeft La Ferme d’Artagnan opgestart in 1992. Het bedrijf is gevestigd te Haccourt, in Région Wallonne.

Het project

Les amateurs de produits de terroir seront ravis par notre canard mulard gavé, réputé pour son foie-gras et la finesse de ses morceaux mais aussi par l’oie, reine de la gastronomie de Basse-Mosane vendue fraîche et/ou préparée en s’inspirant des recettes traditionnelles, en n’oubliant pas la prestigieuse Oie à l’instar de Visé.

Notre savoir-faire tient dans la qualité des aliments naturels, le choix des races et de leurs caractéristiques génétiques. La fraîcheur des produits et leur mode de conservation confèrent à notre production la qualité d’une saveur authentique recherchée par les plus fins gourmets.

Adres
Rue de Tongres 77
4684 Haccourt
1992
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van La Ferme d’Artagnan

Dieren

Aantal gehouden dieren: niet ingevuld

Mulard

Teeltmethoden

De dieren worden niet op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van gras of andere voedergewassen

Herkomst van het voer: niet ingevuld

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Behandelingsmethode: niet ingevuld

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: vin, légumes, ...

Op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.