De producten van

Le safran do SUL

Saffraanproducent, Saint-Côme-et-Maruéjols
Stephane Masse
Stephane Masse heeft Le safran do SUL opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Côme-et-Maruéjols, in Languedoc-Roussillon.

Het project

Le Safran do Sul est une entreprise familiale.
Notre plantation se trouve à Vergèze, dans le département
du Gard sur les terres de PERRIER.
Nous proposons du safran en filaments mais aussi des produits dérivés au safran .
Nous pratiquons l'agriculture biologique et sommes contrôlés fréquemment par Ecocert (organisme de
contrôle et certification).

Adres
2 Impasse du Porche
30870 Saint-Côme-et-Maruéjols
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Le safran do SUL

Gewassen

1 gekweekte soorten per jaar

Kweek in volle grond

Behandeling van gewassen

Gebruik van biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologisch zaaigoed

Verwerking

Plaats van verwerking: niet ingevuld

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.